Swarovski Z8I 3,5-28X50P SR Céltávcső

1472000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám:
18076
 

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Hívjon bizalommal: +36 30 639 6690

 

Ingyenes szállítás

40000 Ft feletti vásárlás esetén

Kompromisszumok nélküli céltávcső. A Swarovski Z8i sorozat a vadász távcsövek kvintesszenciája, ezt túlzás nélkül állíthatjuk.A nyolcszoros optikai zoom, és a kiemelkedő minőségű optikai elemek összességében olyan tökéletes összhangban vannak, hogy elmondhatjuk a Z8i-nek nincs gyenge pontja. Kiemelkedően magas fényáteresztés,  kristálytiszta kontrasztos kép, és  széles látómező jellemzi a Z8i távcső család mindegyik tagját. Ráadásul a csúcskategóriás távcsöveket sikerült úgy megalkotni, hogy sem azok hossza, sem pedig a tubus mérete ( 30mm ) nem lett nagyobb, mint bármely hasonló frontlencse átmérőjű optikáé.A 3,5-28x50-es modell egy tökéletes távcső azok számára, akik nem fogadják el a 120-150 méteres  "vadászias" lőtávolság korlátait. A távlövők különösen értékelni fogják a 28-as maximális nagyításon nyújtott lélegzet elállító részletgazdagságot, a hegyi vadászok számára pedig külön jó hír, hogy a távcső súlya mindössze 665 gramm.

A meghirdetett színek a monitor beállításoktól függően a valóságban eltérhetnek, illetve az egyes termékek árai a termékfotókon látható kiegészítőket nem tartalmazzák! A honlapon látható árak magyar forintban értendő bruttó kiskereskedelmi árak. A feltüntetett árak, termékképek és leírások tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságért nem vállalunk felelősséget.

Swarovski Z8i céltávcső. Tökéletes optika, amely egyszerűen alkalmazkodik a vadászok igényeihez

  • Karcsú 30 mm-es tubus , és kompakt külső méretek
  • 8 szoros optikai zoom, amivel tökéletesen alkalmazkodhat a különböző vadászati helyzetekhez
  • Parallaxis állító gyűrű , 100 méteres állásban érezhető kattanással. Precíz parallaxis állítás, gyenge fényviszonyok mellett is. 
  • SWAROLIGHT irányzójel megvilágítás, kompakt és ergonómikus kapcsoló felülettel . 64 fokozatban állítható fény intenzitás, memória funkcióval.Automatikus kikacsolás a hosszabb elem élettartam érdekében.,  Függőleges irányba állított fegyveren automatikusan kikapcsolja az irányzójel megvilágítást.
  • Opcionális BTF (Ballistic Turret Flex) segítségével 3-féle ballisztikai korrekció beállítható. A ballisztikai torony univerzálisan az oldalirányú kompenzáció ( oldalszél kompenzáció ) helyén is használható.
  • Kiemelkedően magas 93%-os fényáteresztés.