Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

A Nagy és Társa Kft - Lutra Vadászbolt Sümegen 2012 működik és az évek során folyamatosan fejlődött. A Kossuth Lajos utcai üzlet elérte kapacitása határait, ezért döntöttünk úgy, hogy építettünk egy teljesen új üzletet.

A vadászbolt új helyszíne a sümegi vár lábánál kapott helyet. A boltba belépve az eladótérbe érkezünk, ahol a ruházati termékek széles választéka tárul elénk.  Itt megtalálhatunk még a kiegészítőktől az ékszereken át az ajándéktárgyakig minden vadászathoz tartozó terméket. A túrázók számára kialakítottunk egy outdoor részleget is. Külön részt kaptak az a horgászcikkek, ahol – az előző bolthoz képest - több mint háromszoros árucikkel kedveskedünk a horgászat szerelmeseinek. A fegyverterem bejáratánál találkozunk az optikákkal, majd az ajtón belépve válogathatunk a közel 300 új és használt fegyverek választékából. A következő terem lehetőséget ad a vadászélmények megbeszélésére, olyan vadász- baráti, -üzleti beszélgetéseseknek ad elit környezetben helyet, ami hiánypótló a városban.

A lőszerek folyamatos ellátást a 198 m2-es alagsori raktár biztosítja valamint az akár 3 kamionnyi befogadóképességű külső lőszerraktár.

Plusz szolgáltatásként kialakítottunk egy 50 méter hosszú lőcsatornát, ahol a vásárlók kipróbálhatják és beállíthatják fegyvereiket, így ügyfeleink azonnal használható fegyvert vásárolhatnak meg. Kialakítottunk egy fegyverjavító műhelyt, ahol helyben, rövid időn belül javítani tudjuk a felmerült meghibásodásokat.

A Fausti Márka magyarországi kizárólagos forgalmazói vagyunk és viszonteladóként forgalmazzuk vadászboltoknak. Üzletünkben a Fausti cég teljes termékkínálata megtalálható az alapmodelltől az exkluzív modellekig. Üzletünkben jelenleg 220 Fausti fegyver van raktáron.

Magyar tulajdonú családi vállalkozás. A család minden tagja elhívatott a vadászat, és sportlövészet iránt.