Mauser M12 Max 8X57JS

A termék üzletünk kínálatában megtalálható, aktuális áráról kérjük érdeklődjön elérhetőségünkön!

Új fegyver vásárlása esetén, egyeztetést követően használt fegyverét beszámoljuk!

Üzletünkben lehetőséget biztosítunk golyós/sörétes fegyver bérlésére!

Elérhetőség:
Cikkszám:
13990
 

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Hívjon bizalommal: +36 30 639 6690

 

Ingyenes szállítás

40000 Ft feletti vásárlás esetén

Mauser M12 Max 8X57JS

A meghirdetett színek a monitor beállításoktól függően a valóságban eltérhetnek, illetve az egyes termékek árai a termékfotókon látható kiegészítőket nem tartalmazzák! A honlapon látható árak magyar forintban értendő bruttó kiskereskedelmi árak. A feltüntetett árak, termékképek és leírások tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságért nem vállalunk felelősséget.

A Mauser M12-est következetesen arra tervezték, ami az igazi MAUSER ismétlőfegyver ismérve: megalkuvás nélküli használat minden körülmények között. A jól bevált, minden alkatrészében acél szerkezet, hidegen kovácsolt, különleges anyagminőségű acélcső, reteszelés hat masszív bütyökkel közvetlenül a csőben, betolható tár kellő tartalékkal és egy biztonsági koncepció, amely több mint 100 éve szó szerint szárnyakat ad a MAUSER világhírének. Ennek jegyében a Mauser M12 már rendelhető egy átgondolt kézi felhúzó rendszerrel, ami a lehető legnagyobb biztonságot egyesíti a jól bevált kezelhetőséggel. Mindezek az előnyök mindenek előtt akkor érvényesülnek igazán, amikor a körülmények a legtöbbet követelik meg az embertől és fegyverétől.

Vadászat a vadonban. Nincsenek utak, nyoma sincs a civilizációnak, nincs B-terv. Itt a Te tudásos, a Te akaratod és a Te felszerelésed a döntő.