Fausti STD

339000 Ft

Új fegyver vásárlása esetén használt fegyver beszámítási lehetőség!

Üzletünkben lehetőség van sörétes, és golyós vadászfegyver bérlésre!

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám:
13109
 

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Hívjon bizalommal: +36 30 639 6690

 

Ingyenes szállítás

40000 Ft feletti vásárlás esetén
  • Sörétes, Bock csőrendszerű egy billentyűs vadászfegyver
  • 71 és 76 cm csőhossz
  • Szabadalmazott négyes zárrendszer
  • Fix ejektor
  • 3 db cserechok
  • Diófa agyazás, olaj felületkezeléssel
Az Ön által megtekintett termék az érvényben lévő jogszabályok alapján, csak személyesen vásárolható meg!
A termékkel kapcsolatban kérjük, keresse munkatársunkat: +36 30 639 6690

A Fausti manufaktúra 1948-óta készít vadász és sport fegyvereket nagy szenvedéllyel, amelyben ötvözik az évszázados hagyományokat és a modern technológia előnyeit. A fausti bock és dupla csövű fegyverei úgy lettek kialakítva, hogy a legigényesebb vadászok és lövészek igényeit is kielégítse, ugyanakkor a technikai és esztétikai tulajdonságaik mérföldkövet jelentenek a szakmában. A céget Cavalier Stefano alapította, amelyet napjainkban három lánya vezeti: Elena, Giovanna és Barbara. Stefano Fausti, Chavalier Ufficiale megajándékozta, átadta lányainak a sportfegyverek iránti szenvedélyét. Együttműködésük, képzeletük, kreativitásuk és elkötelezettségük eredménye társult a hosszú évek kemény munkájával és tanulásával, ez helyezte a Fausti márkát a modern fegyverkészítő manufaktúrák fellegvárába.
A Fausti Magyarországi forgalmazójaként rendelkezünk a teljes modellkínálattal. Fontosnak tartjuk az egyes modellek közötti összehasonlítás lehetőségét, amit véleményünk szerint csak kézbevételkor lehet megtenni. Lehetőség van az alapmodell több variációja mellett a felsőkategóriás exkluzív luxus modellek megtekintésére, megvásárlására kedvező áron.
A gyártó külön, egyedi személyre szabás lehetőségét is fenntartja a leendő fegyvertulajdonosoknak, ezáltal kimondottan az Ön igényeihez hangolva tudják elkészíteni a megrendelő fegyvert.
A Fausti manufaktúra gondosságának köszönhetően találkozik a minőség a használhatósággal, az egyediséggel, ezáltal a vadászatok meghatározó elemévé válik.
A fegyvert a hozzá illő gyári kemény fegyver tokkal adják, minden tartozéknak praktikusan megtervezett helye van, ami garantálja a hosszú sérülésmentes használatot.