Fausti Dea Round Antikolt 20-as kaliberű sörétes vadászfegyver

1919000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám:
Dea Round
 

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Hívjon bizalommal: +36 30 639 6690

 

Ingyenes szállítás

40000 Ft feletti vásárlás esetén
  • Sörétes, dupla csőrendszerű, egy billentyűs vadászfegyver
  • 71 cm csőhossz
  • Boksz zárrendszer
  • Kapcsolható ejektor
  • 5 db cserechok
  • Gravírozott felület
  • Válogatott fából, olaj felületkezeléssel

Az Ön által megtekintett termék az érvényben lévő jogszabályok alapján, csak személyesen vásárolható meg!
A termékkel kapcsolatban kérjük, keresse munkatársunkat: +36 30 639 6690

A meghirdetett színek a monitor beállításoktól függően a valóságban eltérhetnek, illetve az egyes termékek árai a termékfotókon látható kiegészítőket nem tartalmazzák! A honlapon látható árak magyar forintban értendő bruttó kiskereskedelmi árak. A feltüntetett árak, termékképek és leírások tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságért nem vállalunk felelősséget.

A Fausti manufaktúra 1948-óta készít vadász és sport fegyvereket nagy szenvedéllyel, amelyben ötvözik az évszázados hagyományokat és a modern technológia előnyeit. A fausti bock és dupla csövű fegyverei úgy lettek kialakítva, hogy a legigényesebb vadászok és lövészek igényeit is kielégítse, ugyanakkor a technikai és esztétikai tulajdonságaik mérföldkövet jelentenek a szakmában. A céget Cavalier Stefano alapította, amelyet napjainkban három lánya vezeti: Elena, Giovanna és Barbara. Stefano Fausti, Chavalier Ufficiale megajándékozta, átadta lányainak a sportfegyverek iránti szenvedélyét. Együttműködésük, képzeletük, kreativitásuk és elkötelezettségük eredménye társult a hosszú évek kemény munkájával és tanulásával, ez helyezte a Fausti márkát a modern fegyverkészítő manufaktúrák fellegvárába.
A Fausti Magyarországi forgalmazójaként rendelkezünk a teljes modellkínálattal. Fontosnak tartjuk az egyes modellek közötti összehasonlítás lehetőségét, amit véleményünk szerint csak kézbevételkor lehet megtenni. Lehetőség van az alapmodell több variációja mellett a felsőkategóriás exkluzív luxus modellek megtekintésére, megvásárlására kedvező áron.
A gyártó külön, egyedi személyre szabás lehetőségét is fenntartja a leendő fegyvertulajdonosoknak, ezáltal kimondottan az ő igényeihez hangolva tudják elkészíteni a megrendelő fegyvert.
A Fausti manufaktúra gondosságának köszönhetően találkozik a minőség a használhatósággal, az egyediséggel, ezáltal a vadászatok meghatározó elemévé válik.
A fegyvert a hozzá illő gyári kemény fegyver tokkal adják, minden tartozéknak praktikusan megtervezett helye van, ami garantálja a hosszú sérülésmentes használatot.