Ariat Conquest 8"H2O Insulated Bakancs

102450 Ft - 30% 71715 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám:
4453-1
 

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Hívjon bizalommal: +36 30 639 6690

 

Ingyenes szállítás

40000 Ft feletti vásárlás esetén

Ariat Men Conquest 8'' H2O Insulated 400G szigetelt bakancs.

A jellegzetes Ariat ATS Pro technológiával, könnyű kompozit villásszárral ellátott, egész évszakban használható vadászbakancs optimális stabilitást és egész napos kényelmet biztosít.

Ariat Waterproof Pro konstrukcióval. Masszív, vízálló full grain bőr erős vízlepergető 900D nylon anyaggal, Real Tree Xtra mintával.

A 400 g Thinsulate Ultra szigetelés mérsékelt meleget biztosít minimális tömeggel.

Az illatmaszk elfedi az emberi szagokat.

Hálós béléssel. Enyhén párnázott szár sarokbevágással a járás közbeni kényelméért. Hasított nyelv. Az ATS Pro talpbetét kiváló stabilitást és párnázást biztosít.

Az ütéselnyelő EVA középtalp rugalmat biztosít a fokozott kényelem érdekében. A csúszásgátló Duratread külső talp maximális kopásállóságot biztosít. Követésmentes külső talp, futófelület-kialakítás durva terepre.

Anyaga: Nylon bőr.

Szín: Barna/Terepminta

 

A szendvics talpszerkezet minden ARIAT cipő alap jellemzője. Az talpszerkezet számítógépes tervezés eredménye, az anatómia és az orvostudomány legújabb kutatási anyagainak felhasználásával.

Az ARIAT tervezői első fázisban, számítógéppel modellezik az emberi talpat érő dinamikai terheléseket és azok eloszlását a talp teljes felületén, a tervezett munkafolyamatok sajátosságainak figyelembevételével. A megoldást, a többrétegű talpszerkezet kidolgozásában találták meg. Az eredmény önmagáért beszél! A lábat és a csontrendszert érő káros erőhatásokat CSILLAPÍTJÁK - ELOSZTJÁK – KIOLTJÁK a kompozit alapanyagú talprétegek a fizikai hatás-ellenhatás elvén.

ATS® technológia

Stabilitás és kényelem az Ariat innovatív, középszintű technológiájából: az Ariat

Az exkluzív Advanced Torque Stabilitás (ATS) technológia támogatja és tompítja a lábat

mozgás közben érő hatásokat, elősegítve a jó testtartást és csökkentve a fáradtságot. A nedvességelvezető talpbetét hűvös, száraz kényelmet biztosít.

A zselés párnázott talpbetét sarokstabilizátorral támasztást és stabilitást biztosít.